Bulgarian English German Russian
  Начало » Заплащане и доставка Вход   
Категории
Марки
Заплащане и доставка на продуктите
I. ИНФОРМАЦИЯ ЗА РЕГИСТРИРАНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ.

На Ваше разположение са 2 варианта за заплащане на избраната от Вас доставка. След избора на продукта/продуктите във Вашата потребителска кошница, натиснете бутона "Финализиране".

Уверете се, че адресът за доставка е коректно въведен и актуален. Ако желаете, можете да ни изпратите допълнителна информация в полето "Коментари"; в противен случай оставете полето празно. Натиснете бутона "Продължи".


Изберете желания от Вас вариант:


1. Разплащане при доставка (наложен платеж).

Изберете опцията "Разплащане при доставка (наложен платеж)" и натиснете бутона "Продължи".
Уверете се, че всички Ваши данни са коректно въведени. При необходимост от корекция, натиснете бутона "Промяна" до съответното поле. Натиснете бутона "Потвърди".
В рамките на работния ден ще получите обаждане от наш служител за Вашето потвърждение на заявката.
След изпращане на пратката на куриер, ще получите уведомление на посочения e-mail адрес с номера на товарителницата и очакваната дата на доставка.


2. Плащане по банков път.

Изберете опцията "Предварително плащане по банков път" и натиснете бутона "Продължи".
Уверете се, че всички Ваши данни са коректно въведени. При необходимост от корекция, натиснете бутона "Промяна" до съответното поле.
Направете банков превод на сумата по поръчката на посочената банкова сметка и натиснете бутона "Потвърди".
След заверка на нашата сметка, ще получите обаждане от наш служител и уведомление на посочения e-mail адрес с номера на товарителницата и очакваната дата на доставка.


II. ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ. (Съветваме Ви да отделите 2-3 минути, за да се регистрирате напълно безплатно като потребители. Така ще можете да използвате напълно възможностите и улесненията на нашия online-магазин.)

Изберете желания продукт/продукти във Вашата потребителска кошница. Натиснете бутона "Финализиране". Въведете коректно Вашите данни, необходими за доставката. Полетата със звездичка са задължителни. Натиснете бутона "Продължи".
Можете да въведете нов, различен адрес за доставка. Ако желаете, можете да ни изпратите допълнителна информация в полето "Коментари"; в противен случай оставете полето празно. Натиснете бутона "Продължи".


1. Разплащане при доставка (наложен платеж).

Изберете опцията "Разплащане при доставка (наложен платеж)" и натиснете бутона "Продължи". Уверете се, че всички Ваши данни са коректно въведени. При необходимост от корекция, натиснете бутона "Промяна" до съответното поле. Натиснете бутона "Потвърди".

В рамките на работния ден ще получите обаждане от наш служител за Вашето потвърждение на заявката.След изпращане на пратката на куриер, ще получите уведомление на посочения e-mail адрес с номера на товарителницата и очакваната дата на доставка.


2. Плащане по банков път.

Изберете опцията "Предварително плащане по банков път" и натиснете бутона "Продължи".Уверете се, че всички Ваши данни са коректно въведени. При необходимост от корекция, натиснете бутона "Промяна" до съответното поле. Направете банков превод на сумата по поръчката на посочената банкова сметка и натиснете бутона "Потвърди".След заверка на нашата сметка, ще получите обаждане от наш служител и уведомление на посочения e-mail адрес с номера на товарителницата и
очакваната дата на доставка.


III. ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА И РЕГИСТРАЦИЯ

Регистриране

Ако сте нов потребител, трябва първо да се регистрирате, за да можете да използвате нашия електронен магазин. За това е необходимо да въведете следващата информация. Тук всички полета са задължителни, след това натиснете бутона ПРОДЪЛЖИ.

Попълване на личните данни

1. Име и фамилия – чрез тях ние ще контактуваме с вас. От вас зависи как искате да ви наричаме.

2. Валиден e-mail адрес - Ние ще го използваме, за да ви изпращаме съобщения за важни за вас събития като направена поръчка, потвърждение при регистриране, помощ при смяна на забравена парола. Заради естеството на получаваната от вас информация ви съветваме да пазите този адрес от достъп до него на чужди лица.

3. Актуален адрес на който ще бъде изпратена вашата поръчка. Можете да посочите адрес на вас роднина, приятел или по месторабота.

4. Информация за контакт - телефонен номер, на който може да се свържем с Вас, може и мобилен.

5. Опции – тук може да се абонирате за e-mail с новости, промоции и новини.

6. Парола - Тайна дума за разпознаване на вас като потребител (между 5 и 30 символа). Запомнете паролата си! НЕ я записвайте или оставяйте незащитена. Ако по някаква причина сте я забравили, ние ще ви помогнем да си въведете нова парола.

7. Повторно въвеждане на парола - Поради това, че по време на въвеждане не виждате паролата си, а само символите 'звездичка' [*] и за избягване на грешка при въвеждане, трябва да повторите паролата още веднъж.

Поръчване на продуктите от кошницата

На всяка страница, предлагаща стоките на нашия магазин, имате възможност за избор на даден продукт и добавянето му в кошницата ви само с едно натискане на бутона "Купувам".

Справка за какво съдържа кошницата

Тук може да видите и обновите избраните от вас стоки, да побликувате вашето мнение за определен продукт, също така и да финализирате поръчката.

Изпращане на поръчката

При всяка промяна на състоянието на дадена поръчка ще получите e-mail от нас. Подробна информация за всички ваши поръчки и тяхното състояние винаги можете да получите Моят Профил->Последни покупки.

Продължи
FACEBOOK AEROKLAS.BG tessera4x4.bg
Начало | Галерия | Промоции | Вход | Заплащане и доставка | Политика на поверителност | Общи и гаранционни условия | Количка | Контакти
www.hardtop.bg webBGteam